Kas Sinu .ee domeen on veel vaba?

Ole esimene!

Kuna domeene registreeritakse “kes ees, see mees” põhimõttel, tasub enda või oma ettevõtte nimega .ee domeen registreerida võimalikult varakult - ainult nii võid olla kindel, et soovitud domeen Sinu teenistusse jõuab.

.ee on Sinu värav eestimaalasteni

Kui suhtled Eestis elavate inimestega, tasub kindlasti eelistada rahvusdomeeni ehk .ee lõpuga aadressi - see on kõige tuntum ja tuttavlikum. Ühtlasi tea, et Google kuvab .ee domeene Eestist pärit otsingute puhul alati eespool.

Hea .ee nime saladus

Kuigi tehniliselt võib domeeni pikkus olla 2-63 tähemärki ja see võib sisaldada ka numbreid ning sidekriipse, siis hea domeeni nimi võiks olla võimalikult lühike, teistest eristuv ning suupärane. Seepärast kaalu hoolega, kas näiteks sidekriipsuga domeen oleks parim lahendus.

Kas oma koduleht või
sotsiaalmeedia konto?

Milleks mulle koduleht, kui võin endale või ettevõttele teha konto sotsiaalmeedias? Tea, et tegelikult on sinu leitavus oluliselt parem ja usaldusväärsus kõrgem, kui Sul on oma koduleht. Pealegi on see ainus koht, kus saad oma lugu rääkida nii nagu seda soovid. Loomulikult tasub lisaks ka sotsiaalmeediakontod teha ja sinna kodulehel olevat peegeldada ja rahvaga otse suhelda.

Täpitähed .ee domeenides

Kui Sulle huvipakkuv nimi sisaldab täpitähti, võta mõlemad - nii täpitähtedeta kui täpitähtedega domeen. Viimast on suupärasem hääldada ja erinevates kanalites reklaamida. Lisaks võid kaaluda ka väga sarnaste domeeninimede registreerimise ja enda veebisisu juurde suunamise. Muide, täpitähtedega domeene on Eestis üle 3800!

Kuidas .ee domeene osta?

.ee domeene saad osta kuni 10. aastaks meie heade koostööpartnerite ehk registripidajate kaudu. Kõik teenusepakkujad, kes .ee domeene müüvad, leiad siit.

Vali registripidaja

Kui palju on .ee domeene kokku?

Uute .ee domeenide
registreerimise kasv